Militærnægterkontorets brevkasse
Få svar på dine spørgsmål om værnepligt, session og militærnægtelse

Du kan få svar på mange spørgsmål her på Militærnægterkontorets hjemmesider. Men måske kan du ikke finde svar på lige netop det spørgsmål, du går og grubler over. Derfor har vi lavet denne brevkasse, hvor du kan se, hvad andre har spurgt om. Du kan også selv sende et spørgsmål til os.

Personlig rådgivning
Hvis du hellere vil have en personlig samtale, kan du ringe til Militærnægterkontoret på 20 47 96 99 kl. 16 - 18 eller mobiltelefon 20 47 96 99 og tale med en af vejlederne.

Breve og svar
Vi har modtaget et par breve, hvor afsenderen har glemt at skrive sin e-postadresse. Så hvis du har skrevet til os og nu sidder og venter på svar, må du hellere skrive til os igen. Husk at skrive din e-postadresse i adressefeltet, når du skriver til os.

Her kan du læse vores svar på, hvad andre har spurgt om:


Skriv til Militærnægterkontoret
Her kan du skrive dit eget spørgsmål til Militærnægterkontoret. Hvis du skriver din e-post adresse, sender Militærnægterkontoret dig et svar direkte, så du ikke behøver at vente flere uger på at dit svar bliver offentliggjort her på hjemmesiderne.

Hvis du ønsker det, kan du godt være anonym, når vi offentliggør dit brev. Skriv, hvad vi så skal kalde dig.


Emne:

Skriv dit brev i rammen:


Navn:
E-mail:
Telefon:
Adresse:
By:
Anonym: Sæt mærke i denne box, hvis du ønsker at være anonym

I disse skemaer "forsvinder" kasserne af og til i browseren. Minimér og maximér din browser, så skulle alt være på plads igen!