Udsættelse

Hej Øjvind!

Fed side! Håber du kan hjælpe mig... skal ind som slave her til oktober men jeg har pludselig fået mulighed for at rejse til England. Nu har jeg så hørt fra en anden der rejste til Færøerne (for at undgå militærnægtertjeneste) at man skal blive ved med at ansøge om udsættelse af militærnægtertjenesten selvom man bor i udlandet... ok Færøerne er jo lidt mere Danmark end England, men jeg ville bare lige høre om du vidste noget konkret om det - om jeg skal blive ved med at ansøge... hvad hvis man er gift?

Hmm.... Så er jeg smuttet til London.... skal fandme ikke ind og spilde et år på det lort! Det gider jeg ikke...

Fuck the army!

Martin


Hej Martin.

Ja, det er surt, at nogen åbentbart synes, at det er så god en idé at have et militær, at man vil tvinge os til at gå ind i det....

Men bortset fra det, så er det helt rigtigt, at du skal søge udsættelse. Det går sørme ikke at flygte fra dit "ansvar overfor samfundet"... Du kan faktisk risikere, at du bliver anholdt, når du kommer tilbage til Danmark. Man bliver nemlig efterlyst hos politiet, hvis man ikke møder op til sin værnepligt.

Du skal ikke regne med, at det hjælper dig, at du er gift. Det er kun, hvis din familie overhovedet ikke kan klare sig uden dig, at der er håb om at slippe fri (hvis du er eneforsørger og har en masse hårdt belastede børn).

Kontakt Militærnægteradministrationen på 58 52 68 80. De kan fortælle dig, hvordan du søger om udsættelse.

Øjvind