Aldrig Mere Krig

Aldrig Mere Krig er en forening for pacifister, der søger fredelige/ikkevoldelige løsninger på konflikter.

Aldrig Mere Krig

Se temaet
Aldrig Mere Krig
Aktuelt fra AMK
Fred eller krig?
Pacifist - ikke passiv
På session...
Soldat? Fortryd!
Hvad kan DU gøre?
Kontakt AMK
Bladet Ikkevold
  OBS! Disse sider er gamle - AldrigMereKrig.dk er AMKs nye sted!  
(brækket riffel) Vi arbejder på at finde alternativer til oprustning og på at udvikle forsvarsformer, der bygger på ikkevold.
Aldrig Mere Krig er ikke knyttet til noget parti eller nogen religiøs forening. Læs AMKs Vedtægter.
Aldrig Mere Krig er en dansk afdeling af Krigsmodstandernes Internationale Forbund, War Resisters' International (WRI) med hovedkvarter i London.
Aldrig Mere Krig har både de mere beskrivende ældre sider her, og nogle mere praktiske på den ny adresse AldrigMereKrig.dk.

En forening for livet
 
At være pacifist er en livsholdning - derfor er AMK en gammel forening, der ikke kun kører på enkelte mærkesager, - det er livet det drejer sig om, og den "sag" forældes ikke.
Aldrig Mere Krig blev startet i 1926 og er i dag en af landets ældste fredsorganisationer.
Aldrig Mere Krig udgiver tidsskriftet IKKEVOLD med nyt fra fredsbevægelserne i Danmark og andre lande, og diskussioner om hvordan man med ikke-voldelige handlinger kan ændre verdens skæve gang.
I Aldrig Mere Krig arbejder vi med vigtige emner så som kvinder og militarisme, dansk våbenproduktion, ikkevoldeligt socialt forsvar og planer for et dansk fredsmuseum.
Aldrig Mere Krig er også en militærnægterorganisation, og noget af det vigtigste arbejde vi gør er at støtte militærnægtere i andre lande bl.a. gennem henvendelser til ambassader. Vi støtter en stadig forbedring af dansk lovgivning og praksis vedrørende militærnægtere.
Der er brug for pacifistiske synspunkter mere end nogensinde. Vi her brug for at blive flere. Støt freden - "knæk et gevær" med os. Vi har brug for dig.
Dansk militær bruger over 30 millioner kr. - hver dag! Styrk freden og betal "fredsskat" til Aldrig Mere Krig på giro 9 00 48 82.

Styrk freden - bliv medlem af Aldrig Mere Krig
 
Vil du vide mere om militærnægtelse eller Aldrig Mere Krig kan du bladre igennem vore mange sider - brug fanebladene i toppen af siderne. Har du flere spørgsmål, så kontakt en af vore lokale kontaktpersoner eller landskontoret:
 
Landskontor: Aldrig Mere Krig, Nørremarksvej 4, 6880 Tarm.
Tlf: 2062 3163. E-mail: Info@AldrigMereKrig.dk
eller send os en elektronisk hilsen.


Fredsroser
 
Aldrig Mere Krigs hæderspris er en Fredsrose, der blandt andre er givet til tegneren Carsten Graabæk, fredsaktivist Ulla Røder, fredsforsker Jan Øberg, ingeniørfirmaet Rambøll & Hannemann og organisationen "Kvinder i Sort"


Send gerne link til mine tekster videre. Kopiering til videre udbredelse bør du først bede om tilladelse til. Tekster bliver nemlig fortsat opdateret og omskrevet, efterhånden som jeg bliver klogere. Ikke mindst fordi jeg tit ændrer mening - og gerne vil have at folk ser min nyeste version af den endegyldige tekst :). Støt gerne via MobilePay: ©pdateret april 2000 - WebHamster@FRED.dk: Tom Vilmer Paamand
FRED.dk
< FRED.dk
Oversigt - Søg >