Rustoskopet

Verdens militære udgifter kan løseligt anslås til over 11.000 milliarder kroner om året - det er så mange nuller: 11.000.000.000.000.

Opdateret Tom Vilmer Paamand - 2016

Se temaet
Aldrig Mere Krig
Aktuelt fra AMK
Fred eller krig?
Pacifist - ikke passiv
På session...
Soldat? Fortryd!
Hvad kan DU gøre?
Kontakt AMK
Bladet Ikkevold
  OBS! Disse sider er gamle - AldrigMereKrig.dk er AMKs nye sted!  
Rustoskopet
Siden du begyndte at læse
denne tekst, er der brugt
mere på militæret

Bare dette år siden 1. januar bliver det til  
Verdens militære udgifter kan løseligt anslås til over 11.000.000.000.000 kroner kroner om året - 11 tusind milliarder. Dette tal er hentet hos SIPRI for 2016.
Aldrig Mere Krig har tidligere haft et mekanisk Rustoskop, der vakte en del opsigt når det blev vist frem ved større arrangementer. Rustoskopet var en stor kasse i metal og klodset elektronik, der viste de aktuelle udgifter til militæret. Tallene flimrede forbi så hurtigt, at de næsten blev ulæselige. Dette er en lidt mere diskret udgave, men tallene er ikke blevet mindre siden.
 
Siden benytter Javascript og vil kun virke i nyere browsere. Din gamle browser har automatisk ført dig her til den lille udgave, så du bør ikke prøve at se den grafiske udgave, der crasher ældre browsere.

Send gerne link til mine tekster videre. Kopiering til videre udbredelse bør du først bede om tilladelse til. Tekster bliver nemlig fortsat opdateret og omskrevet, efterhånden som jeg bliver klogere. Ikke mindst fordi jeg tit ændrer mening - og gerne vil have at folk ser min nyeste version af den endegyldige tekst :). Støt gerne via MobilePay: ©pdateret 2016 - WebHamster@FRED.dk: Tom Vilmer Paamand
FRED.DK
< FRED.dk
Oversigt - Søg >