FRED.DK
< FRED.dk
Oversigt - Søg >
Mellemøsten - den uendelige krig Israel bruger angrebet på WTC som undskyldning for terrorangreb på palæstinenserne, der svarer med selvmordsbomber. Voldsspiralen ruller. Af Tom Vilmer Paamand - opdateret januar 2003
Se temaet


Tryk her for at se en liste med artiklerne i dette tema.

Boykot israelske varer! Israel misbruger terrorangrebet på World Trade Center i USA som undskyldning for egne terrorangreb på palæstinenserne, der svarer med selvmordsbomber og snigangreb. Voldsspiralen ruller videre.
 
Fredsgrupperne mod krig og terror har naturligt inddraget dette tema i kampen for fred. Her er begyndelsen på et opdateret tema-område om Israel og Palæstina.

Artikler på FRED.dk Fredsvagt i Palæstina
Det israelsk-palæstinensiske solidaritetsnetværk International Solidarity Movement sender fredsvagter til de palæstinensiske hospitaler, flygtninglejre og landsbyer. ISM koordinerer arbejdet i tæt samarbejde med andre lokale NGOer og palæstinensere. Kontakt sognepræst Peter Friis Nielsen i Hvidovre på mobil 26807073.

Boykot links
Andre links


Send gerne et link om denne tekst videre til folk, du mener fortjener at se den. Kopiering til videre udbredelse bør du først bede om tilladelse til. Tekster bliver fortsat opdateret og omskrevet, efterhånden som jeg bliver klogere. Ikke mindst fordi jeg tit ændrer mening - og gerne vil have at folk ser min nyeste version af den endegyldige tekst :). ©pdateret januar 2003 - WebHamster@FRED.dk: Tom Vilmer Paamand