Masser af besøgende på MNF's netsted

Af Øjvind Vilsholm

Militærnægterforeningens hjemmeside har i år haft i gennemsnit 1000 besøgende om måneden.

I sommerferien var antallet af henvendelser helt nede på under 700, men efter sommerferien er antallet af besøgende nærmest eksploderet. I september kunne vi notere et rekordstort antal besøgende: 1361 var inde på MNF's netsted.

Hvad laver en nægter?
De besøgende på MNF's netsted interesserer sig primært for at få oplysninger om, hvordan man nægter, og hvad man laver under tjenesten.

Der er stor interesse for beskrivelserne over udstationeringssteder. De mest besøgte udstationeringssteder bliver set af ca. 70 besøgende hver måned.

I tredje uge af juli (uge 29) var det mest besøgte udstationeringssted Det Ny Teater, som havde haft 14 besøgende. Lige efter fulgte Ordrupgaard med 13 besøg, mens Dansk Cyklistforbund og Foreningen Sex og Samfund delte trediepladsen med hver 11 besøg.

Der er nu 103 udstationeringssteder (1-11-2000), som har tilsluttet sig MNF's fortegnelse for internettet.

Kan blive endnu bedre
Anja Johansen fra Militærnægterforeningens bestyrelse glæder sig over successen på MNF's netsted. Hun mener, at MNF's satsede rigtigt ved at være blandt de første fredsforeninger, der kom på nettet. "Vi har efterhånden fået udbygget siden, så den indeholder det, en kommende nægter har brug for at vide, og vi er jo det eneste sted på nettet, som oplyser om militærnægtelse" udtaler Anja til NB.

Anja mener dog, at MNF's netsted sagtens kan gøres bedre:

"Først og fremmest regner vi med, at der kommer er større udvalg af udstationeringssteder. Og hvis vi havde flere ressourcer, kunne vi lave et mere indbydende layout, og vi kunne komme med hyppigere opdateringer. Vi kunne bestemt godt bruge et par hjælpende hænder, hvis nogen skulle have lyst til at hjælpe til," slutter Anja Johansen.

Og den opfordring er hermed givet videre: Skriv til MNK@FRED.dk, hvis du har lyst til at give en hånd med på MNF's netsted.

Antal besøgende på
www.fred.dk/mnf i år 2000

MånedAntal besøgende
januar
februar
marts
april
maj
juni
juli
august
september
oktober
928
884
1010
915
1082
905
676
1019
1361
1357

Kilde: www.addfreestats.com