Blandt agenter og fredskrigere
- af Peter Rasmussen

Landet er oversvømmet af de røde, og de eneste, der gør noget, er en pensioneret lystfisker og en forvokset baby.

Du kan sikkert huske ham:
Den pensionerede lystfisker, Uffe Ellemann, der engang var udenrigsmester i frit fald. Han lever nu et hårdt liv som pibestopper i det nordsjællandske ghettoområde i Hellerup.
Herfra uddeler han guldkorn om f.eks. Politiets Efterretningstjeneste, PET. "Selvfølgelig skulle de ledende folk i DKP og VS registreres," pruster Uffe-manden. Han forklarer svedende, at disse partier forberedte en voldelig omvæltning af samfundet, og den slags har som bekendt aldrig været god tone nord for København.


Farlige økologer
Vi forstår udmærket Uffedrengens frstration. Specielt, da han forklarer, at store dele af medierne har en "ond vilje" over for PET: "Der sidder gamle venstrefløjsaktivister centralt placeret mange steder i dag," fortæller han indigneret.

Her på Lige Venstres Skæg-og-blå-briller redaktion er vi ganske enige. Hvem ved, hvad disse skruppelløse fredsaktivister og økologiske landmænd kunne have fundet på, hvis ikke PET havde holdt et vågent øje med dem. Folk, der åbent erkendte at de gik ind for fred, solidaritet og lighed!

Forventede de virkelig, at de kunne gå rundt og arbejde for den slags uhyrligheder, uden at der blev grebet ind?

Og nu sidder de ovenikøbet på aviserne og tv-stationerne, alle disse røde hunde. Vi er ikke helt sikre på, hvem der hentydes til, men man kan jo altid gætte: Er det mon Tøger Seidenfaden fra Politiken eller Sven Ove Gade fra Ekstra Bladet? Eller Bengt Burg, den gamle kommunist?


Agent Piontek og co.
Men hvorfor stoppe der? Bare fordi folk ikke siger, at de er kommunister, kan de jo godt være det alligevel. Her på Sunes Bodega går der rygter om, at Poul Nyrup engang har været på ferie i Ungarn, der jo beviseligt har været socialistisk. Og mon ikke også Niels Helveg Petersen har ligget med lommelygten under dynen og læst Mao's Lille Røde? Og var der ikke engang nogle fodboldspillere, der sang "Vi er røde, vi er hvide, vi står sammen side om side" med en eller anden østtysk agent ved navn Piontek i spidsen? Hvis ikke det er uforfalsket ulækker socialisme, så ved vi ikke, hvad det er.

Landet er med andre ord spækket med fordækte skabs-socialister, og de eneste, der tør gøre noget er en pensioneret lystfisker og en modig teenager ved navn Frank Jensen. Denne baby i en 12-årigs krop, som tidligere førte sig frem som bingovært i Ålborg, bliver til stadighed skældt ud, bare fordi PET er en smule grundige med deres undersøgelser.


Med på flæbeholdet
Imens ulydige grupper som Rød Ungdom bliver ved med at true rigets sikkerhed, forsvarer efterretningstvæsnets modige agenter sig tappert over for underlødige angreb fra venstrefløjen og pressen. Her ved stambordet er vi ikke i tvivl: Giv PET arbejdsro til deres aflytninger og sørg så for, at spionerne får råd til nye solbriller, skæg og mikrofoner. Det er jo trods alt et retssamfund, vi lever i.