Snag hos PETs chef!

Politiets Efterretningstjeneste har "efter en konkret vurdering fundet det nødvendigt ikke at oplyse", hvorvidt de registrerede er registrerede...

Af Tom Vilmer Paamand - juli 1998

Se temaet
Chefen for Politiets Efterretningstjeneste er vicerigspolitichef Birgitte Stampe. Som offentligt ansat er hun underkastet en lov, der ironisk nok gør hendes egen personalemappe langt lettere tilgængelig, end hun selv vil tillade, at de registrereredes journaler er.
Offentligheden har nemlig ret til indsigt i vicerigspolitichefens personalemappe, men ikke i samme chefs registreringer af dem selv.
Retten til indsigt i personalemapper er egentlig ret uinteressant og mest til glæde for sladderjournalister. Personalemapper fortæller som regel kun om lønforhold, forfremmelser og udmærkelser.
Vicerigspolitichef Birgitte Stampes personalemappe er som forventet ingen undtagelse. Herunder er offentliggjort et par uddrag.
Når vicerigspolitichefens småprivate ansættelsespapirer lægges frem her skyldes det ikke, at de er specielt interessante. Det er ment som rent hærværk: Når chefen for alle registreringerne ikke vil vise de registrerede deres egne papirer, skal hun da selv få lov til at blive registreret - men i fuld offentlighed!

Hun snager i dig - snag lidt i hende!
 
Stampes papirer  
Stampes papirer  
Stampes papirer  
Stampes papirer  
Stampes papirer


Send gerne link til mine tekster videre. Kopiering til videre udbredelse bør du først bede om tilladelse til. Tekster bliver nemlig fortsat opdateret og omskrevet, efterhånden som jeg bliver klogere. Ikke mindst fordi jeg tit ændrer mening - og gerne vil have at folk ser min nyeste version af den endegyldige tekst :). Støt gerne via MobilePay: ©pdateret juli 1998 - WebHamster@FRED.dk: Tom Vilmer Paamand
FRED.DK
< FRED.dk
Oversigt - Søg >