Hvide elefanter

Hvad laver ubådene i Finanslov 1996?

Af Geert Grønnegaard

Se temaet
Der findes ingen, hverken socialdemokrater eller andre tænksomme folk, som blot drømmer om, at Danmark skulle købe en eneste ubåd i år 2000 til en dagspris på 500 millioner DM.
Alligevel er der sat 23 millioner kr. af på forsvarsbudgettet til at planlægge nye ubåde. Et andet projekt går på tolv langsomtgående stålkuttere til marinehjemmeværnet. Et tredje på snesevis af udkikstårne for flyverhjemmeværnet.
Når der således absolut skal fråses, kunne man så ikke undersøge muligheden for at indkøbe en eskradron hvide indiske krigselefanter? De ville se smadderflotte ud med sølvspidser på stødtænderne og gyldne skaberakker i spidsen for vagtparaden gennem Købmagergade.

Geert Grønnegaard er medlem af Aldrig Mere Krigs hovedbestyrelse. Læserbrevet er tidligere trykt i Informatíon 7/9-1996.

Send gerne link til mine tekster videre. Kopiering til videre udbredelse bør du først bede om tilladelse til. Tekster bliver nemlig fortsat opdateret og omskrevet, efterhånden som jeg bliver klogere. Ikke mindst fordi jeg tit ændrer mening - og gerne vil have at folk ser min nyeste version af den endegyldige tekst :). Støt gerne via MobilePay: ©pdateret juni 2000 - WebHamster@FRED.dk: Tom Vilmer Paamand
FRED.DK
< FRED.dk
Oversigt - Søg >