FRED.DK
< FRED.dk
Oversigt - Søg >
Bankospil for krig Send et bidrag til det danske militær, for nu fattes generalerne penge. De mangler ammunition og må gå rundt med for store hjelme. Af Tom Vilmer Paamand - november 1998
Se temaet

Alle offentlige institutioner lider under nedskæringerne. Det er trist, men det er da glædeligt, at militæret ikke er undtaget.
De andre institutioner har i årevis mærket nedskæringerne og har søgt at afbøde dem med indsamlinger, sponsorstøtte og bankospil - og nu må det være militærets tur:
Mulighederne er utallige og kan danne basis for et ægte folkeligt engagement, hvor de krigsinteresserede fremover med personlige bidrag selv må holde militæret i gang.
Så kan vi andre måske få fred.

Send dine egne gode forslag, så de kan komme med på listen her!
Både Politiken og Jyllands-Posten bragte ovenstående som læserbrev, men Jyllands-Posten havde blufærdigt fjernet de konkrete forslag.Send gerne et link om denne tekst videre til folk, du mener fortjener at se den. Kopiering til videre udbredelse bør du først bede om tilladelse til. Tekster bliver fortsat opdateret og omskrevet, efterhånden som jeg bliver klogere. Ikke mindst fordi jeg tit ændrer mening - og gerne vil have at folk ser min nyeste version af den endegyldige tekst :). ©pdateret november 1998 - WebHamster@FRED.dk: Tom Vilmer Paamand