Danske soldater skal trækkes ud af krigen!

Nægt at dø for denne ufredens sag!

Af Udtalelse fra Stop terrorkrigens stormøde - 4/3 2002

Se temaet
Det amerikanske forsvarsministerium har bekræftet at danske soldater deltager i krigshandlinger i Afghanistan. Stop terrorkrigen vil endnu engang opfordre den danske regering og Folketinget til at trække de danske soldater hjem fra Afghanistan.
Krigen i Afghanistan gør ikke verden mere sikker. Tværtimod er krigen med til at optrappe stridigheder og ustabilitet i området og i verden som helhed. Danmark skal ikke tage medansvar for at gøre verden mere usikker. Samtidigt vil Stop terrorkrigen opfordre de danske soldater til at nægte at deltage i krigen i Afghanistan. Krigen skaber ikke fred og retfærdighed.

Til de danske soldater: Nægt at dø for denne ufredens sag!
Til den danske regering: Stop dansk krigsdeltagelse!

Per Fosgrau, Pressetalsmand, 2299 8484
Stop terrorkrigen - c/o Frivillighedscentret, Peter Bangsvej 1-3, 2000 Frederiksberg


Send gerne link til mine tekster videre. Kopiering til videre udbredelse bør du først bede om tilladelse til. Tekster bliver nemlig fortsat opdateret og omskrevet, efterhånden som jeg bliver klogere. Ikke mindst fordi jeg tit ændrer mening - og gerne vil have at folk ser min nyeste version af den endegyldige tekst :). Støt gerne via MobilePay: ©pdateret april 2002 - WebHamster@FRED.dk: Tom Vilmer Paamand
FRED.DK
< FRED.dk
Oversigt - Søg >