Atomvåben er forbudt

Da danske politikere ikke viser forståelse for Haag-dommens betydning, må vi fortsat henvende os til politikerne og skrive læserbreve i aviserne.

Af Kvinder for Fred - januar 1997

Se temaet
KVINDER FOR FRED har i 1996 arbejdet for at øge interessen hos politikere og befolkning for den dom, Haagdomstolen afsagde 8/7. 1996 angående det ulovlige i at true med eller bruge atomvåben. Dommen har desværre vakt meget lille interesse i danske medier, men vi støtter os til den redegørelse, som Otto Carlsen fra Aalborg har udarbejdet på grundlag af oplysninger fra "International Peace Bureau".

I november 1996 lavede Kv.F.F. en udstilling i Gladsaxe, der visuelt fremlagde de fem faser i det atomvåben-demonteringsprogram, som Læger mod Kernevåben har udarbejdet (se Otto Carlsen: "Læger imod Kernevåben's undersøgelser", 1995).

Da danske politikere ikke viser forståelse for Haag-dommens betydning, er det vigtigt, vi fortsætter arbejdet med henvendelser til politikerne og med læserbreve i aviserne.

Send gerne link til mine tekster videre. Kopiering til videre udbredelse bør du først bede om tilladelse til. Tekster bliver nemlig fortsat opdateret og omskrevet, efterhånden som jeg bliver klogere. Ikke mindst fordi jeg tit ændrer mening - og gerne vil have at folk ser min nyeste version af den endegyldige tekst :). Støt gerne via MobilePay: ©pdateret 1997 - WebHamster@FRED.dk: Tom Vilmer Paamand
FRED.DK
< FRED.dk
Oversigt - Søg >