Hjemmeside for positiv fred

Find fred gennem radioprogrammet Dialog på Frederikshavn Lokalradio.

Af Tom Vilmer Paamand - 2015

Se temaet
Hver gang der er et offentligt møde om fred rundt om i landet, kan Arne Hansens udstrakte arm med mikrofonen højt hævet ses i forgrunden. Han dækker også og især flygtningestof samt anden aktivisme - og de lokale forhold i sit nærområde gennem radioprogrammet Dialog på Frederikshavn Lokalradio.
De fredelige udsendelser, og alt det andet, behøver man ikke bo i Nordjylland for at få glæde af, takket være internettet. Reportager og interviews fra de sidste mange år ligger samlet på Arne Hansens hjemmeside, hvor fra de frit kan hentes. Læsere af AMKs Nyhedsbrev har ofte set enkelte links til programmerne, men der er meget mere at hente. Designet er lidt gammeldags, men bliver snart opdateret, så de mange gode programmer bliver endnu nemmere at finde og høre. Surf selv rundt via linkene, men her er et par anbefalinger:
Arne Hansen har også en mailbaseret nyheds- og oplysningstjeneste med aktuelt materiale samt annoncering af møder og events, hvor også nye radioprogrammer annonceres. Tilmelding til post@arnehansen.net. Skriv "Fredslisten" som emne for kun at modtage fredsrelevante indlæg. Folk med noget på hjerte er velkomne til selv at maile forslag til indlæg. Det gælder især for væsentlige vinkler og perspektiver, som er en mangelvare i mainstreamdebatten. Arne Hansen spreder ikke revl og krat, men udvælger de mest relevante tekster - og det er i øvrigt nemt at framelde sig mailinglisten igen.

Fodnote- og kildeliste
Send gerne link til mine tekster videre. Kopiering til videre udbredelse bør du først bede om tilladelse til. Tekster bliver nemlig fortsat opdateret og omskrevet, efterhånden som jeg bliver klogere. Ikke mindst fordi jeg tit ændrer mening - og gerne vil have at folk ser min nyeste version af den endegyldige tekst :). Støt gerne via MobilePay: ©pdateret 2017 - WebHamster@FRED.dk: Tom Vilmer Paamand
FRED.DK
< FRED.dk
Oversigt - Søg >