FRED.DK
< FRED.dk
Oversigt - Søg >
Hiti Tau Hiti Tau er en sammenmslutning af NGO-organisationer i Fransk Polynesien, der arbejder for at få anerkendt Maohi-folkets universelle rettigheder og for at skabe en bæredygtig udvikling i et atomfrit Polynesien. Den Danske Gruppe mod Atomprøvesprængninger

Hiti Taus projekter
Teknisk assistance og financiering af projekter for unge. Støtten går til landsbyindustri og lokal produktion: fiskeri, opdræt, havebrug og forøgelse af små landbrugs afkast.
Udviklingsprogrammer for kvinder baseret på tre hovedpunkter: træning af menneskelige ressourcer, international udveksling og mikroprojekter rettet mod bæredygtig udvikling.
Hiti Tau forsvarer den indfødte maohi-befolknings rettigheder på dens egen jord. "Diplomacy Training" er en af de grundlæggende aktiviteter.
Programmer der støtter grupper i at værne om, forsvare eller genfinde deres kulturelle identitet. Hiti Tau bidrager til at finde alternative løsninger til de lidelser, som de på uretfærdig vis bliver udsat for.
Miljøbeskyttelsesprogrammer og træningsprogrammer i organisatoriske færdigheder.

Til Hiti Tau
Den danske arbejdsgruppe mod Atomprøvesprængninger har den glæde at kunne sende jer 6000 kr. som opmuntring for jeres værdifulde alternative netværksarbejde - vi ønsker specielt at støtte den grupe som samler oplysninger om ofrene for atomprøvesprængninger i Stillehavet.
Samtidig udtrykker vi vores helhjertede støtte til initiativtagerne til Tarahoi-erklæringen af 27. januar 1997.


Den Danske Gruppe mod Atomprøvesprængninger


Send gerne et link om denne tekst videre til folk, du mener fortjener at se den. Kopiering til videre udbredelse bør du først bede om tilladelse til. Tekster bliver fortsat opdateret og omskrevet, efterhånden som jeg bliver klogere. Ikke mindst fordi jeg tit ændrer mening - og gerne vil have at folk ser min nyeste version af den endegyldige tekst :). ©pdateret december 1997 - WebHamster@FRED.dk: Tom Vilmer Paamand